El llibre del llaminer

DOLÇOS, PASTISSOS I POSTRES PER A CADA DIA

Autor: MANZANARES MILEO, MARTA

Sección: GASTRONOMÍA - Ingredientes-Cocina temática

El llibre del llaminer

El llibre del llaminer

19,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
ROSA DELS VENTS
Publicación:
01/02/2023
Colección:
SIN COLECCION
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Un llibre per llepar-se'n els dits! Del tortell de Reis a les coques de Sant Joan, de la crema de Sant Josep a les torrades de Santa Teresa, dels currutacos als panellets, descobriu els confits i els pastissos que us faran reviure records dolços d'infantesa, de diumenges i dies assenyalats, de trobades familiars. Com és costum a les pastisseries dels …

Un llibre per llepar-se'n els dits!

Del tortell de Reis a les coques de Sant Joan, de la crema de Sant Josep a les torrades de Santa Teresa, dels currutacos als panellets, descobriu els confits i els pastissos que us faran reviure records dolços d'infantesa, de diumenges i dies assenyalats, de trobades familiars.

Com és costum a les pastisseries dels pobles i de les ciutats d'arreu del país, que atreuen els vianants amb aparadors vistosos i amb una especialitat per a gairebé cada dia de l'any, us convidem a assaborir un món de llaminadures ric i divers, amb bunyols, orxata, gelats i torrons.

Amb aquest imprescindible «calendari del llaminer» descobrireu la història, les anècdotes i les receptes de la rebosteria catalana, des de les més clàssiques, com el tortell, fins a les més singulars, com les flaones o les encasades.

Leer más

Más información del libro

El llibre del llaminer

Editorial:
ROSA DELS VENTS
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-18062-46-9
EAN:
9788418062469
Nº páginas:
272
Colección:
SIN COLECCION
Lengua:
CATALAN
Alto:
0 mm
Ancho:
0 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Ingredientes-Cocina temática

Anna Serra Zamora (Barcelona, 1983). Llicenciada i doctora en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra amb una tesi sobre estètica i religió. A part de la recerca i de la docència universitària, s'ha dedicat a la correcció i la traducció de textos durant deu anys. Actualment és editora tècnica en una editorial.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar